Adidas Spanje Thuisshirt EK2016

Adidas Spanje Thuisshirt EK2016

Sport: 
Voetbal
Actie artikelen
Club- & Fankleding
Kleding: 
Spanje
Merk: 
Adidas
€ 85,00 
€ 25,50 

Het adidas SR Spanje Shirt Thuis is afkomstig uit de officiële collectie van 'La Roja' voor het EK 2016 in Frankrijk. Wereldsterren als als Andres Iniesta, David Silva en Diego Costa zullen in de strakke adizero uitvoering van dit shirt te bewonderen zijn tijdens wedstrijden op het Euro 2016 in Frankrijk. 

Het shirt bevat de traditionele rode kleur en laat de Spaanse vlag subtiel in de kraag terugkomen. Het patroon op het shirt is geïnspireerd op de winnende geometrische opstelling van het nationale elftal, de driehoek. Het shirt is afgewerkt met het embleem van de Spaanse voetbalbond op de borst.

Het shirt heeft een strakke casual pasvorm en beschikt over een geribbelde V-hals met taping aan de binnenzijde voor extra duurzaamheid en comfort. Het lichtgewicht shirt is voorzien van strategisch geplaatste mesh panelen die zorgen voor betere ventilatie om zodoende het comfort en de prestaties te verbeteren. 

De verwerkte ClimaCool technologie is een combinatie van prestatie stoffen, open mesh en ventilatiekanalen die koele lucht de kleding in laat stromen, en warmte en zweet naar buiten. Hierdoor blijf je droog, comfortabel en presterend op je top in de meest verhitte wedstrijden.

De Jager levert ook aan: