De Jager

Bij ons kunt u terecht voor al uw sport- en speelgoedartikelen. Al vele jaren bedienen wij vele clubs en sporters met materialen in alle soorten en maten, bedrukt en onbedrukt. Voor jong en oud hebben wij onze Top1Toys afdeling waar wij alles verkopen. Van puzzels en spellen tot Lego, Playmobil en een ruim assortiment aan Schleich figuren.

 
Sport
Onze sportafdeling is uitgerust met artikelen voor voetbal, tennis, korfbal, fitness, running, hockey, volleybal en darten. Ook beschikken wij over een prachtige collectie badkleding van de merken Tweka, Protest, Speedo, Nike en Adidas. Uiteraard beschikken wij ook over een mooie collectie streetwear van diverse merken.
Voor veel clubs in de regio zijn wij de vaste partner voor het leveren van bedrukte sporttenues, trainingspakken, coachjassen, voetbalschoenen, ballen en andere sportartikelen.
 
Speelgoed
Op het vlak van speelgoed hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Zo zijn wij specialist op het gebied van Schleich figuren waarvan wij ook een zeer ruime collectie op voorraad hebben.  Uiteraard mogen de bordspellen van 999 games in onze winkel niet ontbreken en dus kunt u bij ons terecht voor spellen als “Kolonisten van Catan” en “Carcassonne” met alle uitbreidingen. Of u nu op zoek bent naar puzzels, knuffels, Barbie poppen, bouwpakketten, Playmobil, Lego, knutselspullen enz. enz., u bent welkom bij De Jager. 

Neemt u een kijkje in onze webshop. Hier vind u een deel van onze collectie terug.

Zoekt u een speciaal artikel en staat het hier niet bij? Neem contact met ons op.
Mochten wij het niet in de winkel hebben dan zullen wij uiteraard proberen dit voor u te bestellen.